Preturile kinetoterapiei in Cluj
Preturile serviciilor de kinetoterapie din Cluj-Napoca variaza in functie de cabinet, modalitate de plata sau servicii conexe. Pretul mediu a unei sesinte de kinetoterapie de o ora este 60 RON. Pentru cele mai multe tratamente de recuperare, kinetoterapia este doar una din procedurile necesare. La pretul procedurii de kinetoterapie se mai adauga pretul procedurilor de masaj terapeutic si a procedurilor de fizioterapie.

La centrul de recuperare medicala KinetikMed exista o viziune usor diferita in ceea ce priveste preturile. Focusarea centrala a noastra este randamentul terapeutic crescut. Si stim ca pentru a obtine cele mai bune rezultate avem nevoie atat de kinetoterapie cat si de fizioterapie si masaj terapeutic. Marea majoritate a cabinetelor de kinetoterapie din Cluj-Napoca tarifeaza in felul urmator:

1) 24 proceduri kinetoterapie x 60 RON = 1440 RON
2) 24 proceduri laserterapie x 18 RON = 432 RON
3) 24 proceduri electroterapie x 18 RON = 432 RON
4) 24 proceduri masaj terapeutic x 25 RON = 600 RON

TOTAL (pachet 24 sedinte): 2904 RON

Costul ridicat este motivul pentru care pacientii clujeni aleg sa "faca economie", facand un numar mai mic de sedinte decat cel necesar pentru o recuperare completa sau eliminand din planul de tratament proceduri terapeutice importante.

Datorita axarii nostre pe randamentul terapeutic am creat un sistem de pachete de tratament mult mai accesibile decat ar dicta preturile pietei. Comparativ, la centrul KinetikMed, un pachet de tratament de 24 de sedinte (care cuprind toate procedurile enumerate mai sus) este 1536 RON, adica cu 1368 RON sub pretul mediu. Am ales aceasta solutie deoarece ne dorim ca pacientii nostri sa poata beneficia de numarul de sedinte necesar pentru o recuperare completa si pe termen lung.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

REDUCERI LA TRATAMENTE

 
Se respecta protocoalele medicale
Randament terapeutic crescut
Aparatura moderna si profesionala
Consiliere de specialitate
Recuperare rapida si sigura
Beneficii de lunga durata
Eliminarea rapida a durerilor
Scaderea amplitudinii riscurilor
Seriozitate si profesionalism
Conditii de lucru adecvate
Tratamente absolut naturale
Beneficiile se observa rapid
Se monitorizeaza evolutia