Facilitati si conditii oferite
Informatii despre conditiile si facilitatile pe care le oferim. Evoluam permanent impreuna cu clientii nostri si ne adaptam la cele mai importante nevoi si cerinte ale acestora.

Norme ridicate de igiena si curatenie
Curatenia si igiena este deosebit de importanta pentru noi, motiv pentru care facem tot ceea ce trebuie pentru a depasi obligatiile sanitare impuse de legislatia in vigoare. Practic se urmeaza procedurile folosite pentru igienizarea si dezinfectarea salilor de operatii.  
 
Activitati multiple pentru intreaga familie
Stadionul Cluj Arena este unul dintre cele mai moderne si mai spectaculoase stadioane din Europa. Pe langa serviciile oferite de centrul de recuperare medicala KinetikMed, va mai puteti bucura de multe alte facilitati. Economisiti timp si gasiti o activitate sanatoasa pentru intreaga familie. Aveti la dispozitie o parcare subterana, vestiare, dusuri si multe alte facilitati. Exista de asemenea paza permanenta si camere video pentru a va putea bucura in liniste de tratamente si activitati sportive.
 
Localizare centrala in zona verde si linistita
Centrul de recuperare medicala KinetikMed este localizat intr-unul dintre cele mai frumoase din Cluj-Napoca. Invecinat cu Parcul Mare, cu Somesul si cu cartierul Grigorescu, este la doar cinci minute de centrul orasului. Zona linistita si cu o multime de facilitati pentru practicarea activitatilor fizice, se dovedeste a fi ideala pentru relaxare, recuperare medicala si sport.
 
Aer conditionat in cabinet si pe pista interioara
 
Vestiare si dusuri pentru 200 persoane
 
Pista exterioara cu tartan de 400 m
 
Pista interioara cu tartan de 80 m
 
Lift pentru accesul persoanelor cu dizabilitati
 
Parcare subterana moderna cu acces facil