Raspunsuri la intrebari frecvente
Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale clientilor. Va rugam sa cititi aceste raspunsuri iar daca mai aveti in continuare nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.

In cat timp se amelioreaza durerile?
Durerile se amelioreaza in functie de afectiunea pe care o aveti si in functie de cat e de avansata aceasta afectiune. De cele mai multe ori, durerile dispar complet dupa doua saptamani de tratament.
 
Cum se calculeaza pretul unei sedinte?
Pretul unei sedinte de tratament variaza in functie de procedurile terapeutice din care este alcatuita. In toate clinicile de tratament moderne se aplica conceptul de terapie combinata, adica se efectueaza mai multe proceduri de tratament diferite, care actioneaza in moduri diferite dar care au acelasi obiectiv terapeutic. La centrul de recuperare medicala KinetikMed, tratamentele sunt alcatuite in acelasi mod. Costul unei proceduri de tratament variaza de la 9 RON si 55 RON. O sedinta de tratament care contine patru proceduri de tratament poate ajunge la 80 RON fara reduceri. Cu reduceri insa, o sedinta de tratament completa poate ajunge si la 64 RON, in functie de pachetul de tratament achizitionat. Durata unei sedinte depaseste 85 de minute.

Observatie! Atunci cand alegeti furnizorul de servicii de recuperare medicala, cereti detalii amanuntite in legatura cu procedurile terapeutice folosite la fiecare sedinta de tratament, cat si durata totala a sedintei. Poate parea foarte avantajoasa o sedinta de tratament cu 40 sau 50 RON, insa exista sanse mari ca acea sedinta sa contina doar kinetoterapie si masaj, sau doar masaj si electroterapie, iar cand adaugati si celelalte proceduri, sa depasiti lejer suma de 90 RON pentru o sedinta.

La centrul KinetikMed, o sedinta de tratament alcatuita din laserterapie, electroterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic, cu o durata totala de peste 85 minute,  poate costa chiar si 64 RON, in functie de pachetul de tratament ales.
 
Cand voi simti beneficiile tratamentului?
Beneficiile tratamentului se simt dupa primele sedinte insa efectele sunt cu adevarat vizibile dupa cateva zile de la terminarea tratamentului. Intregul proces de tratament poate fi resimtit ca un efort pentru organism si e posibil sa fie nevoie de cateva zile de odihna pentru a se putea observa adevaratele beneficii.
 
Voi beneficia de consiliere terapeutica?
Toti clientii nostri beneficiaza de consiliere terapeutica atat inainte de inceperea tratamentului cat si pe toata perioada tratamentului. Fiecare client este informat in legatura cu planul de tratament, rolul fiecarei proceduri terapeutice, obiectivele terapeutice si modul de desfasurare a tratamentului. Toate sedintele de tratament se vor efectua sub indrumarea directa a terapeutului.
 
Cat timp se asteapta in sala de asteptare?
Lucram pe baza unui sistem de programari, motiv pentru care nu se asteapta niciodata in sala de asteptare mai mult de 5 minute.
 
Care sunt normele de igiena respectate?
In cadrul centrului KinetikMed se pune un accent deosebit pe igiena. In acest sens, se folosesc doar sarsafuri de unica folosinta, se spala in fiecare zi cu detergent si dezinfectant, se face lunar o deratizare si o dezinsectie (legea obliga o deratizare si o dezinsectie la 6 luni) si se folosesc doar prosoape de hartie de unica folosinta. 
 
Care sunt beneficiile masajului?
Masajul terapeutic este o procedura de tratament importanta si foarte apreciata de catre pacienti. Pe langa efectul de relaxare si bine dispozitie pe care i-l provoaca, masajul mai are multe beneficii care grabesc recuperarea medicala si cresc randamentul terapeutic.

Cateva dintre beneficiile masajului terapeutic sunt:
- Stimuleaza secretia de lichid sinovial intraarticular
- Stimuleaza circulatia sangelui
- Imbunatateste considerabil nutritia si oxigenarea structurilor anatomice masate
- Intervine direct asupra durerii, avand un considerabil efect antialgic
- Imbunatateste amplitudinea articulara si elasticitatea structurilor moi periarticulare
- Imbunatateste metabolismul local
- Stimuleaza secretia de endorfine
- Pregatesc organismul pentru procedura de kinetoterapie
- Incalzeste articulatiile si sistemul ligamentar
 
Care sunt beneficiile fizioterapiei?
Procedurile de fizioterapie ocupa un loc important in programul de recuperare, iar in cedrul centrului nostru de recuperare le folosim la aproape fiecare sedinta de tratament. Procedurile de fizioterapie grabesc vindecarea, amelioreaza durerea si stimuleaza secretia de endorfine, ceea ce duce la o "stare de bine" pentru pacient. Beneficiile fizioterapiei sunt numerose. Vom enumera in continuare doar cateva dintre ele. Unele dintre efecte sunt contradictorii deoarece exista zeci de proceduri de fizioterapie cu efecte diferite. In fiecare caz in parte se folosesc procedurile potrivite.

Beneficiile procedurilor de fizioterapie:
- Stimulare nervoasa cu efecte diferite
- Inhibitia conducerii durerii
- Stimularea sintezei de endorfine
- Facilitatea transmiterii impulsului de-a lungul fibrelor aferente
- Stimularea de unitati neuromotrice
- Scaderea tonusului muscular
- Imbunatatirea circulatiei periferice
- Accelerarea vindecarii afectiunilor articulare degenerative
- Efect calmant si relaxant in nevralgii
- Normalizarea functiilor sistemului vegetativ
- Efect vasodilatator
- Relaxare musculara
- Stimulare musculara
- Cresterea metabolismului celular
 
Care sunt beneficiile kinetoterapiei?
Kinetoterapia este una dintre cele mai importante proceduri terapeutice folosite in recuperarea medicala. Kinetoterapia este folosita atat in recuperarea afectiunilor aparatului locomotor cat si in recuperarea afectiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii.

Cateva dintre beneficiile kinetoterapiei sunt urmatoarele
- Recastigarea amplitudinilor articulare pe toate unghiurile de miscare
- Redobandirea fortei musculare necesare
- Imbunatatirea intr-o masura cat mai mare a rezistentei
- Cresterea masei musculare
- Reabilitarea neuromusculara
- Recastigarea echilibrului
- Recastigarea reflexelor posturale
- Recastigarea dexteritatii
- Antrenamentul la efort
- Reeducarea sensibilitatii
- Corectarea posturii si aliniamentului corpului
- Combaterea durerii si a procesului inflamator
- Recastigarea reflexelor posturale
- Prevenirea si combaterea pozitiilor vicioase, realinierea articulara
- Recastigarea amplitudinii de miscare
- Ameliorarea tonusului muscular
- Recuperarea fortei musculaturii afectate cu mentinerea fortei musculaturii neafectate
- Asuplizarea tesuturilor moi
 
Se poate plati tratamentul in rate?
Daca aveti un card de credit la Banca Transilvania, aveti posibilitatea sa achitati tratamentul in patru rate egale fara dobanda. Daca nu dispuneti de un astfel de card, va putem ajuta noi sa obtineti unul in cel mai scurt timp.
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2

REDUCERI LA TRATAMENTE

 
Se respecta protocoalele medicale
Randament terapeutic crescut
Aparatura moderna si profesionala
Consiliere de specialitate
Recuperare rapida si sigura
Beneficii de lunga durata
Eliminarea rapida a durerilor
Scaderea amplitudinii riscurilor
Seriozitate si profesionalism
Conditii de lucru adecvate
Tratamente absolut naturale
Beneficiile se observa rapid
Se monitorizeaza evolutia