Proceduri de tratament
 PROCEDURI DE KINETOTERAPIE
 PROCEDURI DE FIZIOTERAPIE
 PROCEDURI DE MASAJ TERAPEUTIC
 PROCEDURI TERAPEUTICE DIVERSE

Masaj terapeutic
Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente si apreciate forme de tratament in cazul multor afectiuni locomotorii. Masajul terapeutic, sau masajul medical, consta in prelucrarea manuala a tesuturilor moi cu scopul de a stimula vindecarea unor afectiuni. Pentru efectuarea masajului se
 
Curenti interferentiali
Curentii interferentiali se folosesc in spondiliza anchilozanta, discopatie, boli degenerative ale articulatiilor, inflamatii periartritice, tulburari vegetative, edeme si multe alte afectiuni. Impactul biologic al acestor curenti consta in stimularea musculara, reducerea durerii si imbunatatirea circulatiei.
 
Curenti Kotz
Curentii Kots stimuleaza contractia musculaturii scheletice, motiv pentru care se folosesc in atrofiile musculare de imobilizare, in modelarea siluetei, pentru eliminarea celuluitei, pentru lipoliza si pentru tonifierea generala a muschilor. Datorita stimularii muschilor atrofiati, accelereaza recuperarea.
 
Curent TENS
TENS (Trans Electric Nerve Stimulation) sau stimularea nervoasa electrica transcutanata, reprezinta una dintre modalitatile cele mai frecvente de tratament. Consta in stimularea directa la nivelul tegumentului si poate utiliza o frecventa mare (conventional) sau o
 
Curenti diadinamici
Curentii diadinamici intalniti si sub denumirea de curenti Bernard, sunt derivati din curentul sinusoidal alternativ si au o larga utilizare precum si o mare eficienta, astfel, beneficiile ce se obtin prin folosirea curentilor diadinamici, sunt multiple. Efectele
 
Curent Ultra Reiz
Curenti medicali folositi pentru scaderea tonusului muscular, ameliorarea durerii, imbunatatirea circulatiei periferice, tratarea unor boli articulare, nevralgii, dureri de spate, nevralgie sciatica. Se foloseste si in contracturi musculare de suprasolicitare sau datorate unui traumatism.
 
Impulsuri dreptunghiulare
Curenti medicali folositi pentru stimularea atat al sistemului muscular cat si a sistemului nervos, stimularea muschilor denervati sau usor denervati, stimularea jonctiunilor neuro-musculare.
 
Impulsuri triunghiulare
Curenti medicali folositi pentru stimularea atat al sistemului muscular cat si a sistemului nervos, stimularea fibrei musculare netede, tratarea constipatiilor spastice si atonice, stimularea muschilor denervati.
 
Curenti galvanici
Folosirea curentilor galvanici, intalnita si sub denumirea de galvanoterapie aduce numeroase beneficii. Curentul continuu, galvanic sau galvanizarea se bazeaza pe proprietatea curentului electric de a produce o deplasare de sarcini electrice (electroni), de-a lungul unui
 
Laser terapeutic
Laserul este o noua aplicatie a undelor electromagnetice in scop terapeutic. Un factor important al efectului biostimulativ al activitatii laser este lipsa efectului de caldura, ceea ce permite utilizarea in afectiuni acute. Laserul terapeutic accelereaza considerabil procesul de recuperare fara efecte secundare.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 3