Tratamente slabire si tonifiere


Tratament anticelulitic
Tratamentul anticelulitic, se adreseaza si raspunde la doua cerinte specific feminine. Pe de o parte se adreseaza scaderii in greutate si micsorarii volumului corporal, iar pe de alta parte, intineririi si ameliorarii calitatii aspectului cutanat. Celulita nu trebuie confundata cu cresterea grosimii tesutului adipos subcutanat din obezitate. Tesutul subcutanat afectat de celulita este distrofic si dureros la palpare. Celulita daca nu este tratata in faza incipienta, avanseaza, fara nici o sansa de regresie. Pe masura ce trece timpul, celulele adipoase anormale se incapsuleaza, se transforma in noduli celulitici, imbracati intr-o membrana tot mai greu de distrus.
 
Tratament pentru slabit
Tratamentul pentru slabit, bazat pe kinetoterapie - exercitiu fizic, masaj, lipoliza, alimentatie, constituie o modalitate eficienta de remodelare corporala si de regenerare permanenta, care ajuta, intre altele, in lupta contra imbatranirii ameliorand functiile cardiace, pulmonare, renale, digestive, etc.
 
Tratament tonifiere
Tonusul muscular, reprezinta o stare fiziologica de usoara contractie permanenta a intregii mase musculare, care se manifesta printr-o usoara tensiune a muschiului in stare de repaus, necesara mentinerii posturii si pentru a initia miscarea. Un corp tonifiat si bine proportionat, este un corp a carui tesuturi,