Economiseste mult cu noile pachete de tratament
Am studiat in amanunt toti furnizorii de servicii de recuperare medicala si tratamente corporale din Cluj-Napoca. Pretul mediu pentru o sedinta de tratament care sa contina o procedura de masaj terapeutic, o procedura de kinetoterapie, o procedura de electroterapie si o procedura de laserterapie este 95 RON, iar unele cabinete ofera 10% reducere daca se achita in avans minim zece sedinte. Ne-am hotarat sa facem o oferta mai buna si am redus pretul pachetelor de tratament cu pana la 20%, pretul unei sedinte de tratament ajungand chiar la 64 RON daca se achizitioneaza un pachet de tratament de 24 sedinte, iar durata unei sedinte de tratament depaseste 80 de minute.

Cum se calculeaza costul unei sedinte de tratament

O sedinta de tratament este alcatuita din mai multe proceduri terapeutice care sunt optimizate in functie de fiecare caz in parte. In marea majoritate a afectiunilor aparatului locomotor, a afectiunilor neurologice, reumatice sau ortopedice, cele mai eficiente proceduri de tratament sunt kinetoterapia, electroterapia, laserterapia si masajul terapeutic. Mai multe detalii despre modul in care este structurat un plan de tratament si despre rolul fiecarei proceduri terapeutice in atingerea obiectivelor tratamentului, puteti gasi in articolul Caracteristicile unui tratament eficient. Costul unei sedinte de tratament se calculeaza adunand costurile procedurilor terapeutice din care este alcatuita. La centrul nostru, costul unei sedinte de tratament fara reducere ar fi 80 RON.

Procedura kinetoterapie (50 min): 38 RON
Procedura masaj partial (15 min): 18 RON
Procedura electroterapie (20 min): 12 RON
Procedura laserterapie (5 min): 12 RON

Cum se calculeaza costul unui pachet de tratament

Pentru majoritatea afectiunilor sunt necesare intre 12 si 25 sedinte de tratament pentru a obtine o eficienta maxima si pentru ca efectele tratamentului sa dureze in timp. Am creat trei pachete de tratament care sa acopere toate cerintele am aplicat reduceri semnificative pentru acestea, pretul pentru o sedinta de tratament pornind de la 64 RON, in functie de tipul pachetului achizitionat. Mai mult, tratamentele se pot achita si in patru rate egale fara dobanda daca dispuneti de un card de credit eliberat de Banca Transilvania. Daca nu detineti un astfel de card, va putem ajuta noi sa obtineti unul.

Programari si informatii: 0744308648

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

REDUCERI LA TRATAMENTE

 
Se respecta protocoalele medicale
Randament terapeutic crescut
Aparatura moderna si profesionala
Consiliere de specialitate
Recuperare rapida si sigura
Beneficii de lunga durata
Eliminarea rapida a durerilor
Scaderea amplitudinii riscurilor
Seriozitate si profesionalism
Conditii de lucru adecvate
Tratamente absolut naturale
Beneficiile se observa rapid
Se monitorizeaza evolutia