Cum se calculeaza pretul unei sedinte?
Pretul unei sedinte de tratament variaza in functie de procedurile terapeutice din care este alcatuita. In toate clinicile de tratament moderne se aplica conceptul de terapie combinata, adica se efectueaza mai multe proceduri de tratament diferite, care actioneaza in moduri diferite dar care au acelasi obiectiv terapeutic. La centrul de recuperare medicala KinetikMed, tratamentele sunt alcatuite in acelasi mod. Costul unei proceduri de tratament variaza de la 9 RON si 55 RON. O sedinta de tratament care contine patru proceduri de tratament poate ajunge la 80 RON fara reduceri. Cu reduceri insa, o sedinta de tratament completa poate ajunge si la 64 RON, in functie de pachetul de tratament achizitionat. Durata unei sedinte depaseste 85 de minute.

Observatie! Atunci cand alegeti furnizorul de servicii de recuperare medicala, cereti detalii amanuntite in legatura cu procedurile terapeutice folosite la fiecare sedinta de tratament, cat si durata totala a sedintei. Poate parea foarte avantajoasa o sedinta de tratament cu 40 sau 50 RON, insa exista sanse mari ca acea sedinta sa contina doar kinetoterapie si masaj, sau doar masaj si electroterapie, iar cand adaugati si celelalte proceduri, sa depasiti lejer suma de 90 RON pentru o sedinta.

La centrul KinetikMed, o sedinta de tratament alcatuita din laserterapie, electroterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic, cu o durata totala de peste 85 minute,  poate costa chiar si 64 RON, in functie de pachetul de tratament ales.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

REDUCERI LA TRATAMENTE

 
Se respecta protocoalele medicale
Randament terapeutic crescut
Aparatura moderna si profesionala
Consiliere de specialitate
Recuperare rapida si sigura
Beneficii de lunga durata
Eliminarea rapida a durerilor
Scaderea amplitudinii riscurilor
Seriozitate si profesionalism
Conditii de lucru adecvate
Tratamente absolut naturale
Beneficiile se observa rapid
Se monitorizeaza evolutia