Masaj de slabire
Masajul constituie o metoda de slabire sanatoasa, naturala si totodata un important aliat al procesului de slabire. Pentru ca este foarte eficient in remodelarea  tesutului adipos, masajul ofera rezultate rapide si vizibile. Abandonand total corpul unor maini pricepute si grijulii, coapsele, zona fesiera, abdomenul, talia, zone predispuse cresterii tesutului adipos, incep sa se tonifice si sa se subtieze. Masajul,  aplicat in mod regulat, ajuta tesuturile sa redevina ferme, elimina apa si grasimile din organism si fac pielea mult mai fina si mai neteda.
    
Masajul are trei virtutii de necontestat: elibereaza tensiunea, elimina toxinele si redefineste silueta. Este un mod placut de a-ti regasi locul, de a incepe sa te iubesti si sa te accepti in intregime, corp si spirit deopotriva.
  
Excesul ponderal, dat de un surplus de strat adipos care nu se limiteaza la depunerea in tesutul subcutanat ci si pe unele organe si vase de sange si afecteaza orice persoana indiferent de sex sau de varsta, poate fi combatut cu ajutorul masajului. Masajul de slabire are in vedere in acest caz efectuarea si combinarea unor manevre ale masajului suedez avand efect general de slabire. Telul este influentarea metabolismului celular si influentarea sistemului glandular, intr-un consum accelerat de calorii in scopul scaderii in greutate.
    
De aceea, manevrele de masaj alterneaza, de la manevre profunde la cele superficiale, de la cele rapide la cele cu efect relaxant, viteza este sustinuta, iar marirea consumului de calorii se realizeaza si prin asocierea cu miscari active, pasive si active cu rezistenta.
    
Masajul de slabit isi propune o imbunatatire a circulatiei sangelui pentru o mai buna hranire a organismului, o activarea a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor de ardere de la nivelul fiecarei celule, o imbunatatire a circulatiei limfatice pentru a produce o drenare limfatica sustinuta. Efectele acestui tip de masaj, pot fi imbunatatite de anumite creme sau de anumite uleiuri folosite, de dieta si de un regim alimentar adecvat. Frecventa si numarul de sedinte de masaj, se stabilesc in functie de excesul ponderal al persoanei careia i se adreseaza.
    
Se stie faptul ca, chiar daca slabim, exista o memorie si o protectie a imaginii corporale la nivelul creierului (segmentul temporal) unde ajung impulsurile vizuale, auditive si tactile responsabile de perceptia propriei persoane, cu o perioada de latenta de 3 luni.
    
Prin existenta memoriei schemei corporale, chiar daca noi slabim,  perceperea aceastei modificari este realizata abia dupa 3 luni, creierul nostru considerand greutatea avuta inainte ca fiind de referinta. Asadar, persoanele care slabesc au nevoie de 3 luni de zile de mentinere constanta a noii greutati, pentru ca aceasta sa poata deveni reper pentru noua imagine corporala. Insa, prin intermediul masajului de slabire si in general a masajului, persoana masata, reuseste sa-si formeze mult mai usor o imagine asupra formei corpului sau, asupra consistentei sale, cu ajutorul informatiilor tactile.

Programari si informatii

Suntem bucurosi sa va ajutam cu orice informatii despre tratarea afectiunii dumneavoastra. Pentru a solicita informatii sau pentru a va face o programare la unul din terapeutii nostri, contactati-ne folosind datele noastre de contact.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează