Tratament detoxifiere
Detoxifierea este privita ca o ,,curatare" a organismului, binevenita in tratarea anumitor afectiuni precum si in scop profilactic, de prevenire a acestora. Specialistii recomanda detoxifierea ca pe o necesitate atunci cand apar stari de oboseala nejustificate, balonari, tulburari digestive, iar asta chiar si in ciuda unui stil de viata echilibrat. Stocarea impuritatilor, a produsilor de catabolism si a substantelor toxice are efecte negative asupra intregului organism (organe interne, creier, sange, limfa, articulatii), fiind un factor declansator pentru multiple afectiuni organice.

Principalele beneficii ale tratamentului

Eliminarea toxinelor si a reziduurilor din organism
Oxigenarea celulara
Imbunatatirea aspectului pielii
Asigurarea oxigenarii la nivel muscular - prevenirea contracturilor musculare
Cresterea mobilitatii articulare si a tonusului muscular
Cresterea supletei si a elasticitatii tesuturilor
Asigurarea unei bune functionalitati a sistemului cardio-respirator
Imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice
Imbunatatirea digestiei
Scaderea stratului adipos
Atenuarea tensiunilor nervoase si a stresului

Proceduri de tratament efectuate

Procedura de kinetoterapie, prin intermediul exercitiul fizic, mijloc de baza al acesteia, atent ales si monitorizat pentru fiecare pacient in parte are un rol insemnat in procesul de detoxifiere al organismului. Adaptat particularitatilor fiecarei persoane, exercitiul fizic constituie o forma de regenerare permanenta, cu proprietati multiple: pe langa cele detoxifiante, apar efecte tonifiante, restructurante, stimulante ale circulatiei sanguine si limfatice, cu bune efecte dealtfel in oxigenarea epidermei si a muschiului. Kinetoterapia indeplineste detoxifierea organismului cu ajutorul exercitiului fizic, prin cresterea circulatiei sanguine care realizeaza o mai buna oxigenare a epidermei, un mai bun schimb de gaze la nivel celular, accelereaza procesul de eliminare a sudorii si a secretiilor sebacee, precum si imbunatateste respiratia cutanata. Prin vasodilatatia obtinuta, are loc intensificarea nutritiei, a elasticitatii si excretiei la nivelul pielii si muschilor. Este indeplinita stimularea circulatiei limfatice, care are rolul de a transporta acizii grasi ai colesterolului, toxinele din corp si intarirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici. Prin programele de kinetoterapie poate fi mult imbunatatita mobilitatea articulara, forta si rezistenta musculara, poate fi imbunatatita capacitatea cardiovasculara si respiratorie, poate fi stimulata digestia si desigur se pot obtine efecte pozitive asupra starii psihice.
Procedura de electroterapie pentru detoxifierea organismului, vine in ajutor in acest sens prin formele de curent, stimulante si excitatorii. Se foloseste electroterapia stimulatorie care determina contractia muschilor, accelerand astfel circulatia sanguina si limfatica, ce indeplinesc defapt eliminarea reziduurilor, un mai bun schimb de substante nutritive la nivel celular si oxigenarea mai buna a epidermei.
Procedura de masaj terapeutic efectuat corect, ofera prin detoxifierea organismului o stare de bine, de sanatate si de voiciune. Actionand asupra tegumentelor si asupra glandelor sudoripare, masajul creste eliminarea permanenta si importanta a lichidelor de staza, a toxinelor, a apei, a acizilor grasi ai colesterolului. Masajul intervine la nivelul pielii si  indeparteaza celulele moarte ale epidermei. Astfel, se favorizeaza procesele de excretie a glandelor sudoripare, a secretiilor sebacee precum, are loc si o imbunatatire a  respiratiei cutanate, ajutand la detoxifierea organismului. Masajul reflexogen realizeaza pregatirea cailor de eliminare a toxinelor din organism prin stimularea sistemului urinar: a rinichilor, vezicii urinare, uretrei, etc.

Recomandari pentru un efect terapeutic maxim

Implicati-va activ si intr-un mod optimist in procesul de detoxifiere.
Respectati cu strictete programarile la sedintele de tratament.
Atunci cand va este recomandat, efectuati acasa cu constiinciozitate exercitiile date de catre terapeutul dumneavoastra.
Incercati sa mentineti o greutate corporala normala si mai ales incercati sa scadeti in greutate daca sunteti supraponderal.
Adoptati un stil de viata sanatos si echilibrat prin miscare si alimentatie.
Practicati cu regularitate sportul sau activitatea fizica recomandata de catre terapeutul dumneavoastra.
Continuati tratamentul pana la final, chiar daca efectele benefice nu se observa de la primele sedinte.

Raspunsuri la intebari frecvente despre tratament

In ce consta tratamentul de detoxifiere?
Tratamentul detoxifierii organismului consta in aplicarea procedurilor terapeutice mai sus mentionate, pentru fiecare sedinta de tratament.
 
De cate sedinte de tratament am nevoie pentru detoxifierea organismului?
In functie de particularitatile fiecarui pacient, terapeutul va stabili si numarul de sedinte necesare. De cele mai multe ori, sunt suficiente 12-20 sedinte de tratament.
 
Care este frecventa de efectuare a sedintelor in tratamentul pentru detoxifiere?
Se recomanda efectuarea a minim trei sedinte pe saptamana, insa ideal ar fi sa efectuati aceste sedinte de cinci ori pe saptamana.
 
Cat dureaza o sedinta de tratament pentru detoxifiere?
Durata unei sedinte de tratament pentru detoxifiere, este de aproximativ 60 de minute.
 
 Cum sa ma pregatesc pentru sedinta de tratament?
Se recomanda o imbracaminte lejera si incaltaminte de sport curata, care nu este purtata si afara.
 
 Cand vor fi vizibile beneficiile tratamentului pentru detoxifiere?
Beneficiile maxime ale tratamentului se vor observa dupa terminarea acestuia. Progresele vor fi insa vizibile pe tot parcursul aplicarii tratamentului.
     
Se vor pastra in timp efectele benefice ale tratamentului pentru detoxifiere?
Restabilirea si reechilibrarea principalelor functii si sisteme ale organismului in urma tratamentului pentru detoxifiere vor fi pastrate in timp.
     
Voi beneficia de consiliere pe parcursul tratamentului?
Toti clientii nostri beneficiaza de consiliere pe tot parcursul procesului de tratament.
 
Ce pot face ca sa prelungesc cat mai mult beneficiile obtinute?
Includeti sportul sau activitatea fizica recomandata de terapeut in stilul dumneavoastra de viata si adoptati o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
   
Va trebui sa repet tratamentul in viitor?
Se recomanda a se efectua un tratament de detoxifiere, macar o data pe an, indiferent de varsta.

Programari si informatii: 0744308648

Pentru a usura comunicarea, va rugam sa cititi toate informatiile despre tratamentul dorit. Daca aveti nelamuriri sau daca doriti o programare, nu ezitati sa ne contactati. Programarile pentru tratamente se pot face inclusiv sambata si duminica! La cerere, facem evaluari si la domiciliu.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează