Tratament pentru slabit
Tratamentul pentru slabit, bazat pe kinetoterapie - exercitiu fizic, masaj, lipoliza, alimentatie, constituie o modalitate eficienta de remodelare corporala si de regenerare permanenta, care ajuta, intre altele, in lupta contra imbatranirii ameliorand functiile cardiace, pulmonare, renale, digestive, etc.

Principalele beneficii ale tratamentului

Reducerea stratului adipos si imbunatatirea aspectului pielii
Reglarea armonioasa a greutatii corporale
Imbunatatirea supletei si a elasticitatii tesuturilor
Prevenirea vergeturilor
Eliminarea toxinelor si a reziduurilor din organism
Imbunatatirea circulatiei sanguine si a circulatiei limfatice
Asigurarea functionarii tuturor organelor si sistemelor la o capacitate optima
Tonifierea intregului corp
Cresterea mobilitatii articulare
Atenuarea tensiunilor nervoase si a stresului
Cresterea vitalitatii per ansamblu

Proceduri de tratament efectuate

Procedura de kinetoterapie, prin intermediul exercitiul fizic, mijloc de baza al acesteia, atent ales si monitorizat pentru fiecare pacient in parte are un rol insemnat in tratamentul pentru slabire. Muschii lucrati prin exercitiu fizic inlocuiesc treptat grasimea, ceea ce duce la o subtiere a siluetei. Prin vasodilatatia obtinuta, prin intensificarea nutritiei, a elasticitatii si excretiei la nivelul pielii si muschilor, prin accelerarea procesului de eliminare a sudorii, a toxinelor si a produsilor de catabolism, prin cresterea tonusului si a rezistentei musculare are loc o adevarata armonizare a intregului corp. Rezistenta la efort este cea care conteaza! Prelungirea efortului dincolo de un anumit prag, ajuta la obtinerea rezultatelor la nivelul pierderii in greutate. Dupa 25 de minute de efort, jumatate din energia consumata va proveni din glicogen si cealalta jumatate din transformarea grasimilor din rezerva, insa kinetoterapia, terapia ce are la baza miscarea, este singura in masura pentru a evalua si conduce un program de terapie corect pentru slabit.
Procedura de lipoliza este una dintre cele mai eficiente arme pe care le avem impotriva depozitelor adipoase si un tratament esential in procesul de slabire. Fiind nedureroasa si neinvaziva, constituie un procedeu ce se bazeaza pe micro-curenti, care ,,ataca" celulele grase inactive, stocate in depozite de grasime. Variatia de presiune care se produce la trecerea ultrasunetelor determina o crestere a permeabilitatii membranelor celulelor adipoase, facilitand actiunea micro-curentilor asupra grasimilor si lichidelor acumulate in celule si favorizand eliminarea acestora.
Procedura de masaj terapeutic este un bun adjuvand al kinetoterapiei in tratamentul pentru slabit. Efectuat corect, asigura refacerea organismului dupa efort si reda vitalitatea intregului organism, pregatindu-l pentru urmatoarea sedinta de kinetoterapie. Masajul, intervenind benefic asupra circulatiei sanguine si limfatice, ajuta in eliminarea permanenta si importanta a lichidelor de staza, a toxinelor, a apei, a acizilor grasi ai colesterolului, a grasimilor din organism.

Recomandari pentru un efect terapeutic maxim

Implicati-va activ si intr-un mod optimist in procesul de slabire.
Respectati cu strictete programarile la sedintele de tratament.
Atunci cand va este recomandat, efectuati acasa cu constiinciozitate exercitiile date de catre terapeutul dumneavoastra.
Adoptati un stil de viata sanatos si echilibrat prin miscare si alimentatie.
Evitati consumul alimentelor cu un nivel ridicat de grasimi precum si alimentele procesate industrial.
Practicati cu regularitate sportul sau activitatea fizica recomandata de catre terapeutul dumneavoastra.
Continuati tratamentul pana la final, chiar daca efectele benefice nu se observa de la primele sedinte.

Raspunsuri la intebari frecvente despre tratament

In ce consta tratamentul pentru slabit?
Tratamentul pentru slabit consta in aplicarea procedurilor terapeutice mai sus mentionate, pentru fiecare sedinta de tratament.
 
De cate sedinte de tratament am nevoie pentru a slabi?
In functie de particularitatile fiecarui pacient, terapeutul va stabili si numarul de sedinte necesare. De cele mai multe ori, sunt suficiente 20-30 sedinte de tratament.
 
Care este frecventa de efectuare a sedintelor in tratamentul pentru slabit?
In mod ideal, se recomanda efectuarea a cinci sedinte pe saptamana.
 
Cat dureaza o sedinta de tratament pentru slabit?
Durata unei sedinte de tratament pentru slabit, este de aproximativ 60 de minute.
 
 Cum sa ma pregatesc pentru sedinta de tratament?
Se recomanda o imbracaminte lejera si incaltaminte de sport curata, care nu este purtata si afara.
 
 Cand vor fi vizibile beneficiile tratamentului pentru slabit?
Beneficiile maxime ale tratamentului se vor observa dupa terminarea acestuia. Progresele vor fi insa vizibile pe tot parcursul aplicarii tratamentului.
     
Se vor pastra in timp efectele benefice ale tratamentului pentru slabit?
Da. Prin toate beneficiile oferite de tratament, va veti mentine o greutate corporala optima pentru varsta si sexul dumneavoastra pentru o lunga perioada de timp. Veti beneficia de o crestere importanta a vitalitatii per ansamblu.
     
Voi beneficia de consiliere pe parcursul tratamentului?
Toti clientii nostri beneficiaza de consiliere pe tot parcursul procesului de tratament.
 
Ce pot face ca sa prelungesc cat mai mult beneficiile obtinute?
Includeti sportul sau activitatea fizica recomandata de terapeut in stilul dumneavoastra de viata si adoptati o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
   
Va trebui sa repet tratamentul in viitor?
Daca nu este nevoie, nu veti lua in greuate si va veti mentine silueta, nu este necesar repetarea tratamentului. Insa, se recomanda a se efectua un tratament mai degraba pentru intretinere, macar o data pe an, indiferent de varsta si sex.

Programari si informatii: 0744308648

Pentru a usura comunicarea, va rugam sa cititi toate informatiile despre tratamentul dorit. Daca aveti nelamuriri sau daca doriti o programare, nu ezitati sa ne contactati. Programarile pentru tratamente se pot face inclusiv sambata si duminica! La cerere, facem evaluari si la domiciliu.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează